Dubajban építi pékséghálózatát Schobert Norbi

A kinti befektetők üzletet láttak a szénhidrátcsökkentett árukban és a "csodalisztben", Norbi már a látogatáson és a szerződéskötésen is túl van.

Tavasztól Dubaiban, később Abu-Dhabiban nyit a pékség. Norbi szerint az üzleti út sikeres volt, de elszomorította az ottani és a hazai életszínvonal közti különbség.

Az arab országokban a jólét mellé nem párosult egészséges életmód, az emberek háromnegyede túlsúlyos, negyede cukorbeteg. Az üzletben egyébként a kinti alapanyagokat használják majd, nem lesz kifli és kakaós csiga, de például a cukormentes Túró Rudira vagy a diétás fagyira nagy a kereslet. Az üzlet állítólag hosszú távon milliárdos nagyságrendű.


 
 HILAL Central Europe Kft.

Cím: 1054 Budapest, Szemere u. 8.
Telefon
: +36 (1) 769-6494
E-mail: info@tradearabia.hu

Cégünk az 1978-ban alakult, bahreini székhelyű Al Hilal Group és más öbölbeli vállalatok és csoportok közép-európai képviseleti irodája.

Célunk kommunikációs, pályázati és külpiacra lépési tanácsadással valamint kapcsolatrendszerünkkel segíteni a hazai és a kárpát-medencei vállalkozásokat versenyképességük növelésében és az arab piacra lépésben, másrészt a közel-keleti és más befektetők érdeklődését felkelteni a régió, benne Magyarország és a színvonalas hazai projektek iránt.

A Hilal Central Europe Kft. a ROP-VTSA-2012-1067 számon regisztrált akkreditált tanácsadó és szerepel a NAV Köztartozásmentes adózói listáján.


Copyright © 2006 TradeArabia.hu