Egymillió dolláros hadiipari megrendelés

Egy Öböl menti országból kapott egymillió dolláros megrendelést a Respirátor Zrt. A magyar hadiipari cég speciális szűrőberendezéseket szállíthat a meg nem nevezett arab állam hadseregének.

Respirator Zrt.Zsitnyányi Attila, a cég vezérigazgatója, aki egyben a Magyar Védelmiipari Szövetség elnöke elmondta, hogy a megrendelés elnyerése többéves előkészítő munka eredménye. Szerinte azért különösen nagy siker az üzlet, mert az egyéni védőeszközöket gyártó országok erősen lobbiznak az exportért, hogy ezáltal a gyártókapacitások békeidőben való fenntartásának költségei csökkenjenek. A vezérigazgató hozzátette, az Öböl menti kapcsolatokat újra kell építeni, annak ellenére, hogy a nyolcvanas években a Gamma Vállalat már szállított eszközöket a térség hadseregeinek.


 
 HILAL Central Europe Kft.

Cím: 1054 Budapest, Szemere u. 8.
Telefon
: +36 (1) 769-6494
E-mail: info@tradearabia.hu

Cégünk az 1978-ban alakult, bahreini székhelyű Al Hilal Group és más öbölbeli vállalatok és csoportok közép-európai képviseleti irodája.

Célunk kommunikációs, pályázati és külpiacra lépési tanácsadással valamint kapcsolatrendszerünkkel segíteni a hazai és a kárpát-medencei vállalkozásokat versenyképességük növelésében és az arab piacra lépésben, másrészt a közel-keleti és más befektetők érdeklődését felkelteni a régió, benne Magyarország és a színvonalas hazai projektek iránt.

A Hilal Central Europe Kft. a ROP-VTSA-2012-1067 számon regisztrált akkreditált tanácsadó és szerepel a NAV Köztartozásmentes adózói listáján.


Copyright © 2006 TradeArabia.hu