MagunkrólHilal Central Europe Kft.

A Hilal Central Europe Kft-t 2006 júniusában alapította egy angol, egy bahreini és egy magyar magánszemély, a bahreini Al Hilal Group és más öbölbeli vállalkozások közép-európai képviseleti irodájaként.  

Magyarországi vállalkozásunk célja egyrészt, hogy kommunikációs, pályázati és külpiacra lépési tanácsadással valamint kapcsolatrendszerünkkel segítsük a magyarországi és a kárpát-medencei vállalkozásokat versenyképességük növelésében és az arab piacra lépésben, másrészt hogy öbölbeli partnereink széleskörű és erős üzleti kapcsolatrendszerét kihasználva a közel-keleti és más befektetők érdeklődését felkeltsük a régió, benne Magyarország és a színvonalas hazai projektek iránt.

2006 óta számos céget segítettünk hozzá nemzetközi versenyképességük növeléséhez, beleértve színvonalas termékeik és szolgáltatásaik lehetséges piacainak felmérését, valamint piacra lépését illetve értékesítésének növekedését az Öböl-országokban (Bahrein, Egyesült Arab Emírségek, Katar, Kuvait, Omán, Szaúd-Arábia) és az arab régió más országaiban.

Személyre szabott üzleti tanácsadási tevékenységünk segítségével ügyfeleink fejlesztették üzleti kultúrájukat, felismerték a vállalkozásban és a külpiacokban rejlő üzleti lehetőségeiket és cégünk révén hozzájutottak a piaci versenyben való eredményes részvételhez szükséges vállalkozás-specifikus információkhoz.

Rendszeresen hozunk Magyarországra befektetőket és cégképviselőket az Öböl-országokból, akiknek közvetlenül segítünk eligazodni a hazai gazdasági életben és mutatjuk be őket releváns hazai vállalkozásoknak. 

A Hilal Central Europe Kft. stratégiai partnere a Magyar Nemzeti Kereskedőháznak, valamint aktívan részt vesz a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Arab Tagozata, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara, a Magyar Közgazdasági Társaság Nemzetközi Gazdaság Szakosztálya és a fiatal üzletembereket 120 országban tömörítő Junior Chamber International munkájában.

A Hilal Central Europe Kft. a ROP-VTSA-2012-1067 számon regisztrált akkreditált tanácsadó és szerepel a NAV Köztartozásmentes adózói listáján. 


Al Hilal Group

A Hilal cégcsoport első tagja, a PMG 1978-ban alakult, és húsznál több rendszeres valamint számos egyedi kiadványával napjainkra a Közel-Kelet második legnagyobb kiadóvállalatává vált. Szakmai magazinjai (ipar, építőipar, belsőépítészet, olaj- és gázipar, egészségügy, turizmus, stb.), illetve üzleti portálja (www.tradearabia.com) a saját területükön piacvezető szerepet vívtak ki. Médiatámogatóként, illetve szervezőként (többek között a világhírű Messe Hannover vállalattal együttműködésben) részt vesz a régió összes jelentős szakmai kiállításán és vásárán.

Magyarországon kívül a cégcsoport jelen van Bahreinben (központ), Dubajban, Katarban, Szaúd-Arábiában, Kuvaitban, az Egyesült Királyságban, illetve további képviselettel Németországban, Indiában, Olaszországban, Japánban és Törökországban is rendelkezik a cég.

A Hilal cégcsoport vállalatai révén a kiadóvállalati tevékenység mellett komoly érdekeltségekkel rendelkezik a nyomdaipar, a hardver nagykereskedelem, a kiállítás- és konferencia szervezés, a fejvadászat, valamint az ingatlanfejlesztés területén is. A cégcsoport összesen körülbelül 800 főt foglalkoztat. 

 

Cégadatok

Adószám: 13758899-2-41 (uniós adószám: HU13758899)
Cégjegyzékszám: 01-09-871746
Kamarai regisztrációs szám: BU13758899

Székhely: 1036 Budapest, Pacsirtamező u. 9.
Levelezési cím: 1054 Budapest, Szemere u. 8.
Fióktelep: 8600 Siófok, Deák F. stny. 53.

Bankszámlaszám: 10103173-58093600-01000004 (Budapest Bank)

A Hilal Central Europe Kft. szerepel a NAV Köztartozásmentes adózói listáján. 

 

HILAL Central Europe Kft.

Cím: 1054 Budapest, Szemere u. 8.
Telefon
: +36 (1) 769-6494
E-mail: info@tradearabia.hu

Cégünk az 1978-ban alakult, bahreini székhelyű Al Hilal Group és más öbölbeli vállalatok és csoportok közép-európai képviseleti irodája.

Célunk kommunikációs, pályázati és külpiacra lépési tanácsadással valamint kapcsolatrendszerünkkel segíteni a hazai és a kárpát-medencei vállalkozásokat versenyképességük növelésében és az arab piacra lépésben, másrészt a közel-keleti és más befektetők érdeklődését felkelteni a régió, benne Magyarország és a színvonalas hazai projektek iránt.

A Hilal Central Europe Kft. a ROP-VTSA-2012-1067 számon regisztrált akkreditált tanácsadó és szerepel a NAV Köztartozásmentes adózói listáján.


Copyright © 2006 TradeArabia.hu