A Hilal büszkesége: az Arabian Knight

Az Arabian Knight az arab világ legrangosabb kiadványa. A 10 éve indított exkluzív magazint személyesen kézbesítjük a Közel-Kelet üzleti és politikai vezetői részére, akik óriási hatalmukkal és mesés vagyonukkal alakítják a világ jővőjét. Lehetetlenség pontosan meghatározni, de óvatos becslések szerint a szigorúan őrzött címlistán szereplő hétezer VIP olvasónk összesített magánvagyona meghaladja a 250 milliárd dollárt (kb. 55 ezer millárd forint).

AK

A kiadvány évente négy alkalommal 10 ezer példányban jelenik meg. Hétezer példányt személyesen kézbesítünk, a fennmaradó háromezer példányt különböző cégek és szervezetek kapják, hogy továbbítsák VIP ügyfeleiknek. Az Arabian Knight kizárólag minisztériumokban, repülőtéri kormány- és VIP-várókban, illetve más exkluzív helyeken található meg.

A rendszeres témákat kiegészítve egyedi és exkluzív interjúk olvashatók olyan személyiségekkel, akik valamilyen jelentős egyéni sikert értek el, vagy más módon gyakorolnak nagy befolyást az arab régióra és a világra.

Az Arabian Knight interjúalanyai között az uralkodó családok tagjai, kormányzati tisztviselők, vezető üzletemberek, sportolók és előadóművészek egyaránt találhatóak.

Az Arabian Knight a Hilal csoport kiadványainak zászlóshajója, portfóliónk büszkesége.

Amennyiben kiadványunk felkeltette az érdeklődését, örömmel állunk rendelkezésére telefonon vagy e-mailben, illetve tájékoztatjuk a hirdetési lehetőségekről.

Kérjük, keressen meg bennünket!


 
 



HILAL Central Europe Kft.

Cím: 1054 Budapest, Szemere u. 8.
Telefon
: +36 (1) 769-6494
E-mail: info@tradearabia.hu

Cégünk az 1978-ban alakult, bahreini székhelyű Al Hilal Group és más öbölbeli vállalatok és csoportok közép-európai képviseleti irodája.

Célunk kommunikációs, pályázati és külpiacra lépési tanácsadással valamint kapcsolatrendszerünkkel segíteni a hazai és a kárpát-medencei vállalkozásokat versenyképességük növelésében és az arab piacra lépésben, másrészt a közel-keleti és más befektetők érdeklődését felkelteni a régió, benne Magyarország és a színvonalas hazai projektek iránt.

A Hilal Central Europe Kft. a ROP-VTSA-2012-1067 számon regisztrált akkreditált tanácsadó és szerepel a NAV Köztartozásmentes adózói listáján.


Copyright © 2006 TradeArabia.hu