Szolgáltatásaink
Kommunikációs és marketing tanácsadás

Kommunikációs helyzetelemzés, célmeghatározás, kommunikációs stratégiák kidolgozása és végrehajtása, márka- és imázsépítés, termékstratégia, márkaanalízis, tartalommenedzsment, piac- és versenytárselemzés, egyéb kommunikációs kutatások, sajtószervezés, hírgenerálás, sajtófigyelés, sajtóelemzés, válságkommunikáció, médiatréningek és képzések, Q&A felkészítés, beszédírás, teljes körű Public Affairs tanácsadás, szponzorációs tanácsadás, Issue Management, CSR.

Online tanácsadás

Online kampányok tervezése és lebonyolítása, komplex online stratégia kidolgozása, webfejlesztés menedzselése, honlapkészítés, tartalomkészítés, szövegírás, információ-technológiai szaktanácsadás, exportpiac-specifikus online megjelenés kialakítása, a megjelenéshez szükséges kiegészítő információk beszerzése, feltételeknek történő megfeleltetés, az elindításhoz és fenntartáshoz szükséges feladatok elvégzése. 

 Versenyképességi, külpiaci (export-)tanácsadás

Nemzetközi versenyképesség növelésének érdekében kidolgozott stratégia összeállítása, operatív feladatok és folyamatok meghatározása, ütemezése, tervezése, a külföldi értékesítést támogató napi, operatív folyamatok kialakítása, szakértői támogatás, exportpiac-specifikus logisztikai információk beszerzése, a lebonyolításhoz szükséges partnerek felkutatása, bevonása, nemzetközi versenyképességet támogató vállalati menedzsment kompetenciák kijelölése, a hiányzó szakértelem szervezeti kereteinek megteremtése, tanácsadói erőforrásokkal történő támogatása/helyettesítése, a versenyképesség fenntartása érdekében végzett szervezeti keretek kialakítása, fejlesztése, a szükséges humánerőforrás biztosítása, részletes külpiacra lépési költségvetés megtervezése, pályázatírás, pályázati projektmenedzsment, tanácsadás exportárak kialakításában, vásári és kiállítási megjelenésekkel kapcsolatos koncepciók kidolgozása, cégprofil és értékesítési anyagok átalakítása/elkészítése. 

Európai uniós pályázatok teljes körű lebonyolítása (pályázatírás, pályázati menedzsment, külpiaci tanácsadás, tanulmányírás, rendezvényszervezés, adminisztráció).

HILAL Central Europe Kft.

Cím: 1054 Budapest, Szemere u. 8.
Telefon
: +36 (1) 769-6494
E-mail: info@tradearabia.hu

Cégünk az 1978-ban alakult, bahreini székhelyű Al Hilal Group és más öbölbeli vállalatok és csoportok közép-európai képviseleti irodája.

Célunk kommunikációs, pályázati és külpiacra lépési tanácsadással valamint kapcsolatrendszerünkkel segíteni a hazai és a kárpát-medencei vállalkozásokat versenyképességük növelésében és az arab piacra lépésben, másrészt a közel-keleti és más befektetők érdeklődését felkelteni a régió, benne Magyarország és a színvonalas hazai projektek iránt.

A Hilal Central Europe Kft. a ROP-VTSA-2012-1067 számon regisztrált akkreditált tanácsadó és szerepel a NAV Köztartozásmentes adózói listáján.


Copyright © 2006 TradeArabia.hu