Sikertörténetek
Magyar szoftverek az Öbölben
Szaúdi, bahreini és kuvaiti vállalkozások is tesztelik az e-commerce megoldások szakértőjének számító, magyar tulajdonú BECommerce Kft. elektronikus piacteret online versenytárgyalási lehetőséggel kombináló BuyBuy elnevezésű rendszerét. A cég képviselője a Hilal Central Europe szervezésében vett részt egy közel-keleti cégbemutatkozó roadshow-n.
Tovább
 
Szombathelyi vállalkozó sikere Dubajban
Felhőkarcolók, villámgyors magasvasút, luxus lakások, jólét gyermekkoromban valahogy így képzeltem el az ezredforduló nagyvárosait emlékszik vissza a Dubajban élő, szombathelyi születésű Farkas Mihály. Dubaj ma éppen ilyen képet mutat. Legalábbis a turistáknak. Az itt élők azonban tudják: a siker még ebben a környezetben sem adja könnyen magát.
Tovább
 
Magyar tervezésű fehérnemű Dubajban
Megnyílt Dubajban a Marton Sylvia divattervező által létrehozott "Sylvia She glows" márka boltja, amelyben a misztikus arab és a modern európai stíluselemek keverednek.
Tovább
 
Egymillió dolláros hadiipari megrendelés
Egy Öböl menti országból kapott egymillió dolláros megrendelést a Respirátor Zrt. A magyar hadiipari cég speciális szűrőberendezéseket szállíthat a meg nem nevezett arab állam hadseregének.
Tovább
 
3 millió eurós mobilüzlet
Dubajban, Bahreinben és Kuvaitban kötött hárommillió eurós üzletet a Shelton Kft. A mobiltelefon-hálózatok tervezésével, kiépítésével és auditálásával foglalkozó cég a közel-keleti terjeszkedés kiszolgálására leányvállalatot is alapított.
Tovább
 
Makói ágyon gyógyulnak az emirátusiak
A makói Medicor egykori csarnokában kezdett nagyszabású fejlesztésbe az ASS bútorgyár. A félmilliárd forintos bővítéssel az ország legnagyobb bútoripari vállalkozásai közé léptek, Magyarországon az ASS gyártja a legtöbb kórházi ágyat. Új konstrukciójukat a világ számos pontján ismerik, az Arab Emírségekben gyógyuló betegek is makói ágyakon fekszenek. A motoros, emelésre, süllyesztésre alkalmas, masszív fémszerkezetű ágy legszerényebb felszereltségű darabja is több mint százezer forintba kerül.
Tovább
 
 
 HILAL Central Europe Kft.

Cím: 1054 Budapest, Szemere u. 8.
Telefon
: +36 (1) 769-6494
E-mail: info@tradearabia.hu

Cégünk az 1978-ban alakult, bahreini székhelyű Al Hilal Group és más öbölbeli vállalatok és csoportok közép-európai képviseleti irodája.

Célunk kommunikációs, pályázati és külpiacra lépési tanácsadással valamint kapcsolatrendszerünkkel segíteni a hazai és a kárpát-medencei vállalkozásokat versenyképességük növelésében és az arab piacra lépésben, másrészt a közel-keleti és más befektetők érdeklődését felkelteni a régió, benne Magyarország és a színvonalas hazai projektek iránt.

A Hilal Central Europe Kft. a ROP-VTSA-2012-1067 számon regisztrált akkreditált tanácsadó és szerepel a NAV Köztartozásmentes adózói listáján.


Copyright © 2006 TradeArabia.hu