Bill Gates és a szaúdi herceg is beszállna a Four Seasonsba

A Four Seasons szállodalánc tulajdonosi összetétele alaposan megváltozna. Bill Gates is bevásárolná magát a Budapesten is egységet működtető kanadai hotelvállalkozásba, de Al-Waled Bin Talal szaúdi herceg is, befektetési cégén keresztül, meghatározó súlyú tulajdonossá válna.

FourseasonsA lapok ezt nem sokkal az után jelentették, hogy Gates eladott 2 millió darabot Microsoft-részvényeiből. A szállodai vállalkozás megszerzése ugyanis a befektetőknek 3,7 milliárd dollárjába kerülne. Több mint 28 százalékos felárat adnának a társaság részvényeiért.

A Four Seasons szállodaláncot egy kanadai családi vállalkozás ellenőrzi, ennek nevében a milliárdosként ismert Isadore Sharp közölte, hogy a világ két leggazdagabb emberének tartott befektető elképzelésének értékelésére független igazgatókból álló csoportot hozott létre. 

/MTI-Eco, 2006. november 7./


 
 HILAL Central Europe Kft.

Cím: 1054 Budapest, Szemere u. 8.
Telefon
: +36 (1) 769-6494
E-mail: info@tradearabia.hu

Cégünk az 1978-ban alakult, bahreini székhelyű Al Hilal Group és más öbölbeli vállalatok és csoportok közép-európai képviseleti irodája.

Célunk kommunikációs, pályázati és külpiacra lépési tanácsadással valamint kapcsolatrendszerünkkel segíteni a hazai és a kárpát-medencei vállalkozásokat versenyképességük növelésében és az arab piacra lépésben, másrészt a közel-keleti és más befektetők érdeklődését felkelteni a régió, benne Magyarország és a színvonalas hazai projektek iránt.

A Hilal Central Europe Kft. a ROP-VTSA-2012-1067 számon regisztrált akkreditált tanácsadó és szerepel a NAV Köztartozásmentes adózói listáján.


Copyright © 2006 TradeArabia.hu