Kezhma: a fenntarthatóság szigete

Dubaj mindig is az a hely volt, ahol a legcsodálatosabb és néha a legirreálisabb építészeti álmok váltak valóra. Bebizonyította, hogy képes gazdagítani magát a modern építészettel, hogy aztán vonzza a mélyzsebű embereket. A Diseño Earle Architects tervezőcsoport mesterműve a fentartható projekt, mely a Kezhma-sziget nevet kapta.

A pénz nem igazán számít azoknak az építészeknek, akik fényt derítenek a következő generációs struktúrákra, amelyek nem csak imádott turisztikai célponttá teszi Dubait, de bátran kijelenthetjük, hogy a „zöld” design központjává is. A Diseño Earle Architects tervezőcsoport mesterműve ez a projekt, mely a Kezhma-sziget nevet kapta.

A Kezhma-sziget fenntartható lakóépület komplexumként fog szolgálni, és a költségvetésből pedig faragtak, így a tervek szerint a lakások a megfizethető kategóriába fognak tartozni. A tervezésnél különböző színeket és anyagokat álmodtak meg, mintegy a természet megtestesüléseként.

/Forrás: alternativenergia.hu/


 
 



HILAL Central Europe Kft.

Cím: 1054 Budapest, Szemere u. 8.
Telefon
: +36 (1) 769-6494
E-mail: info@tradearabia.hu

Cégünk az 1978-ban alakult, bahreini székhelyű Al Hilal Group és más öbölbeli vállalatok és csoportok közép-európai képviseleti irodája.

Célunk kommunikációs, pályázati és külpiacra lépési tanácsadással valamint kapcsolatrendszerünkkel segíteni a hazai és a kárpát-medencei vállalkozásokat versenyképességük növelésében és az arab piacra lépésben, másrészt a közel-keleti és más befektetők érdeklődését felkelteni a régió, benne Magyarország és a színvonalas hazai projektek iránt.

A Hilal Central Europe Kft. a ROP-VTSA-2012-1067 számon regisztrált akkreditált tanácsadó és szerepel a NAV Köztartozásmentes adózói listáján.


Copyright © 2006 TradeArabia.hu