Magyar szoftverek az Öbölben

Szaúdi, bahreini és kuvaiti vállalkozások is tesztelik az e-commerce megoldások szakértőjének számító, magyar tulajdonú BECommerce Kft. elektronikus piacteret online versenytárgyalási lehetőséggel kombináló BuyBuy elnevezésű rendszerét. A cég képviselője a Hilal Central Europe szervezésében vett részt egy közel-keleti cégbemutatkozó roadshow-n.

Szaúdi, bahreini és kuvaiti vállalkozások is tesztelik az e-commerce megoldások szakértőjének számító, magyar tulajdonú BECommerce Kft. (korábban Dolphinet Kft.) elektronikus beszerzési piacteret online versenytárgyalási lehetőséggel kombináló rendszerét. A BuyBuy névre hallgató e-commerce alkalmazás korábban már magyar nagyvállalatoknak is hozott több százmilliós megtakarítást a beszerzéseik terén. A cég képviselője a Hilal Central Europe szervezésében vett részt egy közel-keleti cégbemutatkozó roadshow-n, ahol öbölbeli nagyvállalatok vezetőinek tartott prezentációkat. A roadshow eredményeképpen több arab tulajdonú nagyvállalat gondolkozik a rendszer bevezetésén.


 
 HILAL Central Europe Kft.

Cím: 1054 Budapest, Szemere u. 8.
Telefon
: +36 (1) 769-6494
E-mail: info@tradearabia.hu

Cégünk az 1978-ban alakult, bahreini székhelyű Al Hilal Group és más öbölbeli vállalatok és csoportok közép-európai képviseleti irodája.

Célunk kommunikációs, pályázati és külpiacra lépési tanácsadással valamint kapcsolatrendszerünkkel segíteni a hazai és a kárpát-medencei vállalkozásokat versenyképességük növelésében és az arab piacra lépésben, másrészt a közel-keleti és más befektetők érdeklődését felkelteni a régió, benne Magyarország és a színvonalas hazai projektek iránt.

A Hilal Central Europe Kft. a ROP-VTSA-2012-1067 számon regisztrált akkreditált tanácsadó és szerepel a NAV Köztartozásmentes adózói listáján.


Copyright © 2006 TradeArabia.hu