Magyar tervezésű fehérnemű Dubajban

Megnyílt Dubajban a Marton Sylvia divattervező által létrehozott "Sylvia She glows" márka boltja, amelyben a misztikus arab és a modern európai stíluselemek keverednek.

Sylvia she glowsA márka újszerű elemeket jelent a világ fehérnemű piacán.

Minden egyes darab magában hordozza a lehetőséget a hölgyek számára, hogy nőiességüket és saját személyiségüket is kihangsúlyozhassák.

Marton Sylvia kollekciói nem csupán egyszerű fehérneműkből állnak, hanem teljes körű ruházatból és kiegészítőkből, amelyek egységes és harmonikus designnal rendelkeznek.

A Sylvia She glows kollekciók olyan hölgyeknek készülnek, akik szeretnének egyedi tervezésű, exkluzív minőségű darabokat viselni, amely kiemeli az elegáns nőiességet és érzékiséget.


 
 HILAL Central Europe Kft.

Cím: 1054 Budapest, Szemere u. 8.
Telefon
: +36 (1) 769-6494
E-mail: info@tradearabia.hu

Cégünk az 1978-ban alakult, bahreini székhelyű Al Hilal Group és más öbölbeli vállalatok és csoportok közép-európai képviseleti irodája.

Célunk kommunikációs, pályázati és külpiacra lépési tanácsadással valamint kapcsolatrendszerünkkel segíteni a hazai és a kárpát-medencei vállalkozásokat versenyképességük növelésében és az arab piacra lépésben, másrészt a közel-keleti és más befektetők érdeklődését felkelteni a régió, benne Magyarország és a színvonalas hazai projektek iránt.

A Hilal Central Europe Kft. a ROP-VTSA-2012-1067 számon regisztrált akkreditált tanácsadó és szerepel a NAV Köztartozásmentes adózói listáján.


Copyright © 2006 TradeArabia.hu