A világ legnagyobb LED-projektje

Az Abu Dhabi Forma-1 versenypálya mellett a 2009-ben átadott YAS Hotel jelenleg a világ talán legnagyobb LED techológiával kapcsolatos beruházása. Az épület felett/körül "lebegő" háló több mint 5300, gyémánt alakú, acél panelből áll, melyekhez (darabonként) közel 5000 LED tartozik. A hotel vonzerejét nem csupán a fények adják: gyakorlatilag az épület alatt halad át a Forma 1-es versenypálya, a Ferrari "vidámparkja" és persze a tenger.

Jobb reklám nem is igen kell egy új hotel számára. A "lábai alatt" zajló verseny közel 600 milló nézőt vonz a képernyők elé világszerte, ez azért elég komoly elérés. Az 500 szobás, 85 ezer négyzetméteres, 12 emeletes komplexum nagyjából két év alatt készült el. A megvalósítás igazi nemzetközi koprodukció, a New York-i, fénytervező Arup Lighting a német e:cue lighting control-lal dolgozott össze a látvány kidolgozásában. Az épületet az Asymptote Architecture tervezte, a kivitelezésért pedig az Aldar Properties PJSC felelt.

YAS Hotel Dubai Formula-1
 
/Forrás: designpumpa.blog.hu/


 
 



HILAL Central Europe Kft.

Cím: 1054 Budapest, Szemere u. 8.
Telefon
: +36 (1) 769-6494
E-mail: info@tradearabia.hu

Cégünk az 1978-ban alakult, bahreini székhelyű Al Hilal Group és más öbölbeli vállalatok és csoportok közép-európai képviseleti irodája.

Célunk kommunikációs, pályázati és külpiacra lépési tanácsadással valamint kapcsolatrendszerünkkel segíteni a hazai és a kárpát-medencei vállalkozásokat versenyképességük növelésében és az arab piacra lépésben, másrészt a közel-keleti és más befektetők érdeklődését felkelteni a régió, benne Magyarország és a színvonalas hazai projektek iránt.

A Hilal Central Europe Kft. a ROP-VTSA-2012-1067 számon regisztrált akkreditált tanácsadó és szerepel a NAV Köztartozásmentes adózói listáján.


Copyright © 2006 TradeArabia.hu